FB pixel TP pixel
Poslední řada megahitu Iveta odhalena. Do televize však už nepůjde © Voyo

Poslední řada megahitu Iveta odhalena. Do televize však už nepůjde

TV Nova odhalila upoutávku na závěrečnou část seriálového hitu Iveta. Ten v posledních týdnech patří mezi vůbec nejsledovanější pořady na tuzemských obrazovkách, když Nova uvedla v lineárním vysílání předchozí dvě řady, jež byly dříve exkluzivně na platformě Voyo.

Filmové novinky

Seriál Iveta režiséra Michala Samira patří v posledních týdnech mezi vůbec nejsledovanější seriály na tuzemských obrazovkách. A to navzdory tomu, že byl seriál již dříve uveden na streamovací platformě Voyo. Jakmile skončí druhá řada na TV Nova, televize obratem naváže očekávanou závěrečnou řadou, která zpracuje poslední roky života Bartošové.

Třetí řada Ivety dorazí na obrazovky již 10. května, což potvrdil čerstvě vydaný trailer, který odhaluje nové postavy Josefa Rychtáře (David Prachař) či Zdeňka Macury (Richard Krajčo). Své seriálové podoby se ale dočká i dělník bulváru a současný starosta Pavel Novotný. Režisér a scenárista Michal Samir potvrdil, že bude závěrečná řada hodně vycházet z té předchozí, z níž bude klást důraz na vztah Ivety s novinářkou a zpovědnicí Gabi. Stejně jako u předchozích řad byl i u té poslední přítomen i syn zesnulé zpěvačky Artur Štaidl.

Televizní diváci Novy si však musí na finále příběhu v lineárním vysílání nechat zajít chuť. Nova předchozí řady chytře využila jako lákadlo a třetí řadu opět uvede (alespoň prozatím) pouze na své streamovací službě Voyo.

Zdroj: TV Nova / Voyo

Konec nadějím: Nová akční sci-fi Netflixu je naprostý propadák. Sledovanost padla o polovinu
Konec nadějím: Nová akční sci-fi Netflixu je naprostý propadák. Sledovanost padla o polovinu
02.05.2024 12:15:00 | Filmové novinky

Ačkoli Netflix ještě nevydal oficiální vyjádření, už nyní je prakticky jisté, že sága Rebel Moon na streamovací službě pokračovat nebude. Novinka režiséra Zacka Snydera totiž v případě druhé části zaznamenává tragický pokles sledovanosti. Další díly by byly extrémním rizikem. Přesto dojde na režisérské verze.

Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech
Opice ovládly svět a válčí mezi sebou. Fenomenální trailer Planety opic bere dech
01.05.2024 12:50:00 | Filmové novinky

Už 9. května vstupuje do kin nový díl série Planeta opic, který definitivně odstartuje letní sezónu plnou blockbusterů. 20th Century Studios těsně před uvedením vydává poslední upoutávku, která odhaluje fantastické speciální efekty a velkolepé měřítko.

Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
Nejromantičtější reality show světa válcuje Voyo. Láká hlavně mladé diváky
01.05.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo slaví opakovaně úspěch se svými reality show. Zatímco v lineárním vysílání těmto formátům už pšenka tolik nekvete, v online prostoru je ze strany diváků stále nemalý zájem. Dařilo se Love Islandu, Survivoru a nyní i slovenské verzi oblíbeného projektu The Bachelor.

Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
Zack Snyder na Netflixu vyhořel. Sci-fi Rebel Moon zničila i kuvajtská romantika
01.05.2024 10:30:00 | Filmové novinky

Již několikrát jsme psali o vršených neúspěších režiséra, scenáristy a kameramana Zacka Snydera a jeho sci-fi opusu Rebel Moon. Ten nejnovější je ale opravdu ostudně smutný.